ÜDVÖZLÖM AZ OLDALAMON!

Könyves Tóth Laura vagyok, eredetileg közgazdász, humán erőforrás szakember, másodsorban pedig pszichológiai jellegű, életviteli tanácsadással foglalkozom, leginkább a munkapszichológia és a szervezetfejlesztés területén, azonban az élet egyéb területein is igyekszem segíteni az embereket.

Szakterületem sok pontban hordoz közös vonásokat, hiszen mind HR-esként, mind tanácsadóként emberekkel foglalkozom, magas elhivatottsággal és felkészültséggel állok valamennyi kihívás elé. Mégis e két tevékenységemet, a szervezetfejlesztés és HR tanácsadást elkülöníteném a életviteli, pszichológiai tanácsadástól, hiszen e két terület markánsan eltér egymástól.

Szervezetfejlesztési és HR tevékenységemről:

HR szakértőként és menedzserként mindig igyekeztem a munkavégzési folyamatokat oly módon segíteni és támogatni, hogy az az emberi erőforrás számára ideális legyen. Tanácsadóként elsődleges célom a kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtése és az elégedettség kialakítása, amely elősegíti a szervezeti hatékonyságot és teljesítménynövekedést. Tanácsadóként iránymutatással, különböző módszerek és eszközök átadásával és aktív tanácsadással segítem a vezetői csapatot a szervezeti kultúra és a megfelelő emberi erőforrás közeg kialakítása érdekében.

Életviteli tanácsadásomról:

Amikor elhatározzuk, hogy segítséget kérünk egy pszichológustól, tanácsadótól, más szakemberektől, addigra gyakorlatilag már számos dologgal megpróbálkozunk. Ezért úgy gondolom, hogy bárki, aki segítségért fordul hozzám az életében történő egy-egy elakadás miatt, azzal maximális odafigyeléssel kell foglalkozni. Számomra a segítő tevékenységet Rogers 3 alapelve határozza meg: hitelesség, feltétlen elfogadás és empátia. E 3 alapelvre építem tevékenységemet, amelyet őszinte érdeklődéssel egészítem ki.

Kérem, tekintse meg oldalamat és vegye fel velem a kapcsolatot további információért.

 

Könyves Tóth Laura e.v.

Adószám: 68335395-1-41