A csapatépítő tréningek megfelelő moderációval rendkívül értékesek tudnak lenne újonnan megalakuló és már meglévő csapatok esetében.
A különböző lehetőségek nem csak a csapatok egyéniségére, hanem a cégkultúrára is tekintettel van, így lehetőség van szervezetünk értékeit kihangsúlyozó csapatépítő tréninget választani munkatársaink részére. 
INDOOR CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Az Indoor csapatépítő tréning jellemzően a hideg, téli, esős napokon ideális, hiszen ilyenkor nem szívesen mozdulunk ki. Kedvelt megoldás vállalati céges rendezvények, konferenciák kedvelt kiegészítője is egyben.

Ez a típusú tréning az általános csapatépítő tréning gyakorlatoktól kezdve a bonyolultabb társas-és szerepjátékokig terjednek a lehetőségek.

A programterv összeállítása mindig az előzetes igényfelmérést követően állítjuk össze.

OUTDOOR CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Meleg nyári napokon másra sem vágyunk, mint a szabadba. Hatékony szabadtéri programokon egy új csapat összekovácsolására vagy egy régi megerősítésére nagyszerű lehetőség igazi élményben részesíteni kollégáinkat.

Számos program lehetősége közül választhatnak az érdeklődők. Az igények felmérését követően közösen választjuk ki a csapatépítés célját, témáját és ennek megfelelően keressük meg az ideális programot és helyszínt, valamint kifejezetten építő feladatokat.